Livrare si retur

Returul produselor se supune prevederilor legislației în vigoare OUG 34/2014.

 

Consumatorul are dreptul să notifice comerciantului în scris sau folosind formularul online, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Produsul poate fi returnat, iar Fit Factory va accepta returnarea, numai cu condiția ca acesta să fie în aceeași stare în care a fost primit - inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente - adică acestea să nu prezinte sub nicio formă semne de uzură sau consum. 

Dorința de returnare a produselor se face în scris sau folosind formularul de retur de pe website. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

 

Dacă la recepționarea în depozit a produsului, acesta nu este în ambalajul original, prezintă urme de uzură, nu este însoțit de toate accesoriile ori există alte asemenea aspecte care îl fac să nu îndeplinească condițiile de retur, returul va putea fi refuzat.

 

Cu toate acestea, Fit Factory își asumă posibilitatea de a primi cu titlu de retur și produsele care nu respectă condițiile de mai sus, sub rezerva suportării de către consumator a costurilor cu aducerea produsului în starea inițială (reambalare, atașarea accesoriilor lipsă, reparații etc.). Pentru acestea, Fit Factory va comunica cumpărătorului costurile, care vor putea fi între 5% (dacă doar ambalajul este degradat, spre exemplu), până la 30% (dacă produsul necesită reparații, ori completarea cu accesorii lipsă). Cuantumul acestui cost va fi comunicat în scris cumpărătorului, iar în măsura în care acesta acceptă, va fi restituită doar diferența din preț. Dacă produsul este returnat într-o stare care nu permite recomercializarea ori consumatorul refuză costul pentru aducerea produsului în starea necesară revânzării, îi vom re-expedia produsul pe cheltuiala sa.


DURATĂ LIVRARE:

Livrarea se va face în 1- max. 2 zile*, de luni până vineri, în intervalul stabilit de compania de curier Cargus

*Livrarea se va face în termen de 1 zi lucrătoare (livrare Next Day) pentru comenzile plasate pe website-ul nostru până în ora 14:00.

 

 

Cumpărătorul este rugat să comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar, precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

 

Durata de livrare diferă în funcție de disponibilitatea produselor comandate: vă este comunicată în momentul plasării comenzii, dar și în mail-urile de confirmare. Fit Factory depune toate eforturile pentru a le livra în intervalul specificat.

 

 

*Intervalul de livrare poate varia în funcție de programul specific al companiei de curierat aleasă și nu poate fi controlat în mod direct de către echipa Fit Factory.

 

În cazul în care doriți returnarea produselor comandate de pe https://fitfactory.ro puteți să le trimiteți prin orice firmă de curierat la adresa poştală:
 
DVL FACTORY INVEST SRL
str. Tomis 10, Brasov.